Opremimo celoten prostor

Kompozitni materiali se uporabljajo v številnih konfiguracijah, vključno s kuhinjskimi pulti in kopalnicami ter notranjimi dodatki za dom, in jih zelo cenijo ljudje, ki se želijo samo razvajati s kakovostjo in udobjem.

Izjemno odporen na vremenske razmere, omogoča izdelavo fasad, verand, okenskih polic in žetonov, lahko pa se uporablja kot dodatek notranjemu domu za popolno domačo podobo.

REFERENCE
REFERENCE

Pregled vrhunskih materialov

Z obdelamo kompozitnih materialov imamo že 25 letno tradicijo. Leta 1994 smo se specializirali za predelavo Kerrocka®, da se danes lahko postavimo ob bok najboljšim predelovalcem kompozitnih materialov, s certifikatom uradnega predelovalca Kerrocka®.

Vrhunska kvaliteta

Kerrock® je UV odporen, antibakterijski material, ki ga lahko oblikujemo po meri.

MATERIALI
MATERIALI

Naše izkušnje s Kerrockom

Leta 1994 smo se med prvimi specializirali za predelavo Kerrocka®, kar nam je prineslo znanje, ki smo ga z leti še nadgradili.

Tako se lahko danes postavimo ob bok najboljšim predelovalcem kompozitnih materialov.

Pridobili smo tudi certifikat uradnega predelovalca Kerrocka®. Opravili smo tudi šolanje v tujini za material DuPont™Corian®. Po šolanju in pregledu naših izdelkov ter sposobnostih smo dobili uradni certifikat DuPont™ Corian® Quality Network certification za predelavo DuPont™Corian®-a.


        100 % zadovoljstvo strank
IZKUŠNJE
IZKUŠNJE

Pošlji povpraševanje

V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet vas prosimo, da čim bolj podrobno opišete vaše želje na katere vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    KONTAKT
    KONTAKT