Znanje in certifikati

Danes se lahko ob bok postavimo najboljšim predelovalcem kompozitnih materialov. Leta 1994 smo se med prvimi specializirali za predelavo Kerrocka®, za katerega smo tudi pridobili certifikat uradnega predelovalca Kerrock®. Po šolanju v tujini in pregledu naših izdelkov ter sposobnostih smo pridobili tudi uradni certifikat DuPont™ Corian® za predelavo DuPont™Corian®-a.

O podjetju

Družinsko podjetje Grošelj d.o.o. ima dolgoletno tradicijo. Danes so v njem poleg ostalih delavcev zaposleni tudi štirje družinski člani. Leta 1994 smo se med prvimi specializirali za predelavo Kerrocka®, kar nam je prineslo znanje, ki smo ga z leti še nadgradili. Tako se lahko danes postavimo ob bok najboljšim predelovalcem kompozitnih materialov. V teh letih smo ustvarili ekipo in tehnološko napredno delavnico, ki je sposobna kvalitetno izvesti najzahtevnejša dela. Pridobili smo tudi certifikat uradnega predelovalca Kerrocka®.

Opravili smo tudi šolanje v tujini za material DuPont™Corian®. Po šolanju in pregledu naših izdelkov ter sposobnostih smo dobili uradni certifikat DuPont™ Corian® Quality Network certification za predelavo DuPont™Corian®-a. Prva leta, ko se je Kerrock® še prebijal na trg, smo delali predvsem pulte za individualne stranke, postopoma pa tudi večje objekte po Sloveniji in tujini. Tako smo opremljali trgovske centre, bolnišnice, letališča, hotele in druge večje objekte, kar se vidi tudi na strani.

Naše reference

V letu 2005 nam je uspel preboj v tujino z izdelavo opreme megajahte v Angliji. Od takrat smo opremili več megajaht na Nizozemskem, v Nemčiji in Italiji. Prav vrhunska kvaliteta, ki je zahtevana pri izvedbi opreme za jahte, nam je dala še dodatno znanje in vrednost. Posledično je to zaveza in ponos, da smo zmožni konkurirati najboljšim.

Zato nam naš moto HARMONIJA KREATIVNOSTI IN KVALITETE daje zavezo, da svoje izkušnje in znanje še nadgrajujemo in s tem uspešno konkuriramo doma in na tujem.

 

 

Dolgoletna tradicija

Podjetje Grošelj d.o.o. ima z obdelavo kompozitnih materialov 25-letno tradicijo.

 

O podjetju
O podjetju